Cégismertető

A HIRCOMP KFT. jogelődje 1988. augusztusában alakult, és egészen 1992 márciusáig kisszövetkezeti formában működött. Biztonságtechnikai rendszerek tervezésével, telepítésével, üzemeltetésével 1991-től kezdődően folyamatosan jelen vagyunk a hazai piacon.

1993. január 1-jén cégünk üzembe helyezte a megye első számítógépes 24 órás felügyeleti központját, ahol az ország egész területén telepített vagyonvédelmi rendszerek jelzéseit fogadjuk. A beérkező jelzésekre történő gyors és szakszerű intézkedések érdekében még 1994-ben felállítottuk saját biztonsági járőrszolgálatunkat.

Tevékenységeink végzéséhez rendelkezünk az összes hatósági és szakmai engedéllyel. Minőség iránti elkötelezettségünkből 2003 októberében cégünknél bevezettük az ISO 9001:2000 minőségirányítási rendszert, melyet azóta is folyamatosan üzemeltetünk.

A több mint 20 év alatt szerzett szakmai tapasztalat alapján igyekszünk minden leendő és meglévő ügyfelünk igényeit kielégíteni. Az általunk letelepített közel 3.000 biztonságtechnikai rendszer között megtalálható a kis üzlethelyiség, lakás,  de a több ezer m2-es ipari csarnok, szálloda, fürdő és pénzintézet is.

Igyekszünk az általunk felkínált szolgáltatások minőségét szakembereink folyamatos képzésével javítani, hogy ezzel is növelhessük elégedett ügyfeleink számát.

Reméljük hamarosan  Önt is  ügyfeleink között köszönthetjük!


Tanusítványaink:

isokamara rendorsegi_eng_12 rendorsegi_eng_22

tuzjelzotavfelugy tuzjelzotelepito